Bunkra även upp med en massa snacks och gott att dricka. Sedan var det ju det där med underhållning. Kanske se på nya filmer via BLOCKBUSTER är något för er? Det är ju inte fel att se nya filmer ibland, även om det också kan vara trevligt med en klassiker. Just film överlag är bra underhållning för en mysig kväll hemma.

Tips på bra filmer för en mysig kväll

Om du gillar att se mycket film, då är ett bra tips att bli medlem hos BLOCKBUSTER. Där kan du dels hyra film, dels köpa film. De har nya filmer så väl som klassiker, barnfilmer, skräckfilmer och mycket mer. Är det hela familjen som ska ha en mysig kväll i tv-soffan, så passar det bra med just en familjefilm som Upp, Till Vildingarnas land eller Bedtime stories. Om ni är ett par, som vill se lite romantik så har ni Titanic, P.S I love you eller The Notebook.

Är ni ett kompisgäng som ska ha en filmkväll tillsammans? Då kan det vara idé att köra ett par skräckisar så som Children of the corn, Annabelle eller The Conjuring.

Fler saker att göra för en mysig kväll

Det finns mycket att göra tillsammans en kväll hemma, inte bara se på film. Ni kan till exempelvis satsa på att spela kort eller olika sällskapsspel. Om ni har en spelkonsol så kan ni spela så kallade partyspel som Mario Kart eller bowla.