Kontakta oss på Växt & miljödesign om ni ochså vill ha en grönare och skönare miljö - både inne och ute!
Tel: 026-141629
Mobil: 070-374 64 66
http://vaxt-miljo.com

Bildtext: Heinz, George och Göran installerar gröna växter På Hörnets uteservering.

Läs mer om På Hörnet bar & Kök här https://www.facebook.com/pahornetgavle

Växt & Miljödesign i Gävle erbjuder försäljning, uthyrning och skötsel av företagsväxter i Gästrikland, Hälsingland och Dalarna.

Företagsväxter / Kontorsväxter

Levande och skötselfria gröna krukväxter för alla miljöer. Blommor på kontorsväxter är alltid uppskattat. Vi kan hjälpa Er med de flesta förekommande behov när det gäller blommor, inredningsväxter samt planteringar, både inne och utomhus. Överlevnadsgaranti. Vi besöker era lokaler och ger er ett kostnadsfritt prisförslag på inredningsväxter. Även finansiering av större eller mindre inköp.

Ta vara på växters fulla potential

Tänk på vilken miljö du fungerar bäst i, finns där gröna växter, behaglig luft, harmoniskt ljus? Växter har ett brett användningsområde, vi på Växt & Miljödesign i Gävle AB hjälper dig att ta fram dina lokalers fulla potential igenom växtinredning ­ från grått till grönt! Lite mera grönt ger mycket bättre luft och ljus i era arbetslokaler. Växter har en positiv verkan på människors välbefinnande, inspiration och prestationsförmåga.

Växtinredning ­- vårt erbjudande

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning för er växtinredning. Tillsammans tittar vi på era önskemål och era behov. Du kanske vill skapa naturliga rum, dämpa ljud, lyfta vissa områden eller förstärka ditt varumärke – oavsett vilket så kommer vi med inredningsförslag och en offert som passar både dina behov och din budget. Vi har kunder som hyr växter för ett event eller en fotografering, en dag eller en vecka. Vi har kunder som köper inredningen av oss, både själva inredningsförslaget, växter och krukor. Men de flesta av våra kunder hyr under en längre tid och låter oss sköta, vattna och ta hand om växterna. I alla våra skötselavtal ingår 100% växtgaranti dvs. vi byter till likvärdig växt om växten förlorar sitt prydnadsvärde.