Atmosfären var laddad med förväntan när gästerna, inbjudna av Bilinorr, Toyota Gävle, anlände för att bevittna den senaste tekniken och nya designen av den populära bilen som Toyota nu stolt presenterar.

Vid ankomsten möttes C-HR-entusiasterna av en stämningsfull lokal och möjligheten att inte bara betrakta utan även att sitta bakom ratten på den nya modellen. Det var en kväll där fascination mötte funktion när de närvarande fick en exklusiv inblick i den nya modellens uppgraderingar och finesser.

För att komplettera kvällens tema serverades en asiatisk buffé signerad Bong Mai som tillfredsställde smaklökarna och mättade magar med råge. Till maten hördes mängder diskussioner och utbyten av erfarenheter bland de nöjda C-HR-ägarna.

Affärsmässigheten var sannolikt inte helt frånvarande under festligheterna. Innan kvällen var över hade Bilinorr-personalen, välkända för sin diskretion och expertis, sannolikt diskret knutit några nya affärer då besökarnas blickar var minst lika lystna på den nya modellen som på den goda buffén.

Sammanfattningsvis en mycket god kombination av utsökt mat, trevligt sällskap och bilar i teknologisk framkant cementerar Bilinorrs roll som en central och mycket attraktiv aktör på Gävles bilmarknad.

Kontakt för mer information och provkörning:
https://bilinorr.se/kontakt/toyota-gavle/medarbetare