GefleRevisorerna AB nya medlemmar i effect plus+

5/3, 2018 kl. 15:55

– Vi är mycket stolta och glada över att få GefleRevisorerna AB som nya medlemmar, säger Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig på affärsnätverket effect plus+ i Gävle.

– GefleRevisorerna går med i effect plus+ för att knyta nya affärsrelationer, nätverka och ha kul, häsarr Mats och Teresia.

GefleRevisorerna AB är en Rådgivningsbyrå med Revisions- och Redovisningstjänster. Vi vill att våra tjänster ska skapa mervärde för våra klienter och bidra till deras utveckling och framgång. Vi ser fram emot att få stifta bekantskap med din verksamhet!

Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se

Denna artikel är publicerad på Gestrike Magasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Nalle Rydstrand

Nalle Rydstrand

effect plus+

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2012-03-12

effect + satsar varje år på några få, större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshop... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng