Från Gävleborg nomineras Patrik Falk som är ordförande i Great Earth of Scandinavia AB. Nomineringen offentliggjordes på det digitala näringslivsmötet i Gävle på onsdagen. Med sitt stora engagemang som ordförande har Patrik på ett ypperligt sätt utvecklat bolaget till ett hållbart och framåtriktat bolag. För det tilldelades Patrik en statyett och en bukett blommor. Den nationella utdelningen av Guldklubban äger rum den 30 november i Stockholm. Vi önskar Patrik lycka till i ”finalen”.

Så här löd motiveringen: Med erfarenhet från större organisationer har vår nominerade tagit med sig det stora bolagets processer och arbetssätt in i det mindre och skapat ett hållbart och framåtriktat bolag. Utmärkande för vår kandidat är också det genuina intresset och tron på att ett bra och strukturerat styrelsearbete alltid leder till en bättre utveckling av bolagen.

Läs mer om Guldklubban: http://www.guldklubban.se

På bilden fr.v. Daniel Blomquist, ordförande StyrelseAkademien Gävleborg, Patrik Falk och Kjell Gunnarsson, verksamhetsansvarig på StyreleseAkademien Gävleborg.

För mer information om StyrelseAkademien kontakta
Kjell Gunnarsson
Verksamhetsledare
StyrelseAkademien Gävleborg
076-051 35 81
kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se
http://www.styrelseakademien.se/gavleborg