Vi presenterar stolt vår senaste serviceinvestering: Voicebot, en intelligent telefonist som är redo att ta emot direktbokningar via telefon. Syftet med detta är att minska kötiderna för våra uppskattade kunder. Så nästa gång du ringer till Gävle Taxi på nummer 129000, kanske du märker att något är lite annorlunda i luren.

Voiceboten har förmågan att guida dig genom några enkla JA/NEJ-frågor för att säkerställa att du får den snabbaste och mest effektiva servicen möjligt. Våra duktiga telefonister finns fortfarande där som vanligt, men nu med en kraftfull ny förmåga som gör det ännu enklare att göra direktbokningar.

Självklart erbjuder vi fortfarande möjligheten att boka via vår hemsida och app. Men med den nya Voiceboten har vi nu fyra alternativ för bokning: appen, hemsidan, automatisk telefonbokning och den traditionella bokningen via telefonist. Våra telefonister är fortfarande tillgängliga för att hjälpa dig med alla dina behov.

När du ringer från ett nytt nummer för första gången, tar det ungefär 30 sekunder för en kort introduktion. Nästa gång så går bokningen på cirka 1 minut.

Boten har förmågan att snabbt hantera direktbokningar inom en 1,5 mils radie från Gävle. Den har en bred förståelse för både svenska och engelska språket och kan hantera adresser och platser, inklusive namn på restauranger och affärer

Det är viktigt att notera att den automatiserade telefonbokningen för närvarande enbart hanterar direktbokningar, det vill säga resor som ska utföras omedelbart. Förbeställningar, storbilsbeställningar, seniortaxa, avtalskunder och resor till och från tågstationen kommer fortfarande att hanteras manuellt av våra duktiga medarbetare.

Vi är övertygade om att denna kombination av bokningsalternativ kommer att göra det möjligt för oss att leverera ännu bättre service på alla nivåer. Med snabbare bokningar, ökad telefonsupport när det behövs, och en smidigare bilallokering, är vi redo att ta dig till din destination med ännu större effektivitet och bekvämlighet. Gävle Taxi fortsätter att sätta kunden i fokus och strävar alltid efter att leverera bästa möjliga service.

Testa Voicebot nästa gång du ringer 026-12 90 00

Om Gävle Taxi

Gävle Taxi 129000 AB bildades 1922 och är Gävles äldsta och ledande taxibolag. Vi är verksamma i Gävle-Sandviken området. Idag har vi drygt 50 bilar, inklusive minibussar och specialfordon för bår och rullstolar.

Vi bedriver idag ett mycket aktivt och kontinuerligt miljö- och trafiksäkerhetsarbete. Vissa av våra bilar körs på 100 % eldrift, övriga på fossilfri diesel HVO 100.

Gävle Taxi är sedan 2006 miljöcertifierad i Säker Grön Taxi som är ett transportkvalitetsledningssystem som Svenska Taxiförbundet har skräddarsytt för taxibranschen. Det bygger på den internationella standarden ISO 14001 och skall användas för att säkerställa en hög kvalitet när det gäller trafiksäkerhet och service.

Samtliga våra fordon är utrustade med ISA (intelligent stöd för hastighetsanpassning) och alkolås.

Vår beställningscentral finns i våra lokaler på Becksinvägen 3 i Gävle och där jobbar våra trafikledare som alla har mycket god lokalkännedom.

Det är viktigt för oss med en lokal beställningscentral så att vi kan ge våra kunder den bästa lokala servicen.

Boka Taxi via vår app eller ring: 026-12 90 00
Mer informationhttps://gavletaxi.se