- Givetvis är det smickrande att vara nominerad, säger Johan Lindberg. Vi hyr ut ljud, ljus & bildteknik till alla typer av arrangemang och vi hoppas att ni ska välja GefleNöje för vår erfarenhet, vår kunskap, vårt personliga engagemang och vår vilja att alltid överträffa era förväntningar. Vår bredd gör oss starka både avseende planering, utveckling, genomförande och uppföljning av ett uppdrag. Vi är alltid närvarande under hela resan, konferensen eller eventet. Utvecklingen i företaget de senaste åren har varit fantastisk men vi har också jobbat hårt för att nå dit vi är idag så det är roligt att det uppmärksammas.

-

Årets Företagare har sedan drygt 20 år delats ut på lokal och regional nivå. Årets Företagare i Sverige utses bland de 21 regionala vinnarna. Priset ges till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare. Sedan sju år koras även Årets Företagare i Sverige.

Som Sveriges största företagarorganisation är Årets Företagare vår mest prestigefyllda prisutdelning. Vi delar ut priset för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.

I år korar vi vinnaren den 10 oktober i Stockholm stadshus!