Så här kommer du igång med höstträningen – enkla steg för bättre hälsa!

Börja smått. 30 minuters promenad dagligen är en perfekt aktivitet för att komma igång med att röra sig. Föredrar du att jogga eller cykla går det lika bra, så länge du hittar något som du kan göra minst 3 dagar i veckan. Ladda ner en bra ljudbok eller gör en peppande spellista att ha i lurarna medans du är ute. 

När det börjar bli för kallt för att röra sig utomhus är det ett perfekt läge för att börja besöka ett gym. När du redan har vanan av att röra dig inne kommer steget inte vara så stort som det annars kan verka. Väl på gymmet kan du fortsätta med promenaderna eller testa något nytt, som en gruppträningsklass eller styrketräning.

Kosthållning som hjälper dig på traven

Rätt kosthållning är inte bara viktig för att nå eller behålla önskade målvikter. Näringsrik mat kan förändra hela din vardag. Den kan hjälpa dig att sova bättre, vara piggare under dagens gång och framförallt att hålla dig frisk. Har du svårt att få i dig allt du behöver genom maten så går det lika bra att ta till kosttillskott eller andra vitaminer för att upprätthålla rätt balans. Rawpowders.se har allt du kan tänkas behöva för att få i dig den näringen kroppen behöver för att hålla sig frisk, stark och pigg.

Så startar du en egen hösttradition (och varför det är viktigt)

Hösten är en underskattad årstid. Till skillnad från våren och sommaren där mycket handlar om att planera för och ha semester, så finns det mycket tid på hösten att prioritera sig själv och sin hälsa. Att få till både kul träning och bra kost kan verka överväldigande och som ett stort steg, men bestämmer dig dig för att hösten ska bli DIN årstid så har du redan gjort en stol del av jobbet. 

Sommar i all ära, men om sanningen ska fram, finns det något mysigare än att krypa ner under en filt med en kopp te efter en varm dusch och ett väl utfört träningspass?