I projektet kommer Fastpartner att utveckla nya attraktiva verksamhetslokaler, skolor och bostäder. Fastpartners projektorganisation leds av Fredrik Thorgren tillsammans med Mathias Bohlin, där den sistnämnda fungerar som uthyrare och projektstöd.

Gavlehov är Gävles idrotts- och arenaområde där både elitverksamhet och breddverksamhet inryms. Monitor ERP Arena, Gävle Travet, Gavlevallen, Gavlehovshallen och Gunder Hägg-stadion är några av de arenor som finns på området där sporter som ishockey, fotboll, tennis, friidrott, innebandy, trav med flera utövas. Nu tillser vi att göra stadsdelen komplett genom att skapa förutsättningar för en hotelletablering, kontors- och serviceytor, skolverksamhet, förskoleverksamhet m.m.
Stadsdelen kommer att få fyra kvarter i lite olika storlekar och målsättningen är att få till en byggstart för ett av kvarteren redan i början av 2023. I ett annat av kvarteren arbetas det intensivt för att få till en hotelletablering, vilket dels är oerhört efterlängtat i området, dels skulle sätta Gävle på kartan för de privata resenärerna.

- Genom projektet skapar vi möjligheter för att göra stadsdelen komplett och inte bara till ett arenaområde. Samtidigt stärker vi vår position i området ytterligare och blir nu en av de viktigaste aktörerna för områdets expansion och fortsatta utveckling, säger Fredrik Thorgren, regionchef på Fastpartner.

För vidare information vänligen kontakta:
Fredrik Thorgren, Regionchef Fastpartner AB
Telefon: 026 - 12 32 84
E-post: fredrik.thorgren@fastpartner.se

Sven-Olof Johansson, VD Fastpartner AB
Tel: 08 – 402 34 65
E-post: svenolof.johansson@fastpartner.se