Paviljongen blir som ett uterum som är perfekt för såväl fest som vardag, den är både ett solskydd och ett regnskydd samtidigt som den ger en varm och inbjudande känsla till din trädgårdsmiljö. Ställ den nya paviljongen i skönt kvällssolsläge och njut av sommarens ljusa kvällar i en loungesoffa under ett skönt linnetak, eller bjud in vännerna till en grillkväll och sitt i den fina paviljongen och ät gott tillsammans! 

Möjligheterna är stora

Möjligheterna med en paviljong är oändliga, den skapar verkligen ett rum till. En paviljong kan antingen sättas upp på gräsmattan eller på ditt trädäck, den är enkel och flexibel att montera, så oavsett om du vill låta den sitta uppe hela sommaren eller bara vid speciella tillfällen, så är det en perfekt plats för att umgås utomhus. Paviljonger finns i olika storlekar samt tillbehör som paviljongväggar, tak och myggnät, så att du alltid ska kunna sitta ute i din trädgård.

En paviljong skyddar mot solen och skapar en svalkande skuggplats samtidigt som den även kan värma framåt kvällstimmarna. Perfekt för att njuta av såväl sommarluncher när solen står som högst, som av härliga grillmiddagar under långa, ljusa sommarkvällar. Oavsett om du är ute efter en stor eller en liten paviljong finns det modeller som passar just din trädgård. De vanligaste storlekarna är 3x3 m eller 4x4m. Ett tips är att om du vill ha en ännu större paviljong kan du montera två stycken paviljonger intill varandra och strunta i att sätta upp väggen i mellan. På så sätt möjliggör du plats för fler gäster!

Lycka till!