Det är lätt hänt att tappa telefonen och att den då får en sprucken skärm eller blir kantstött. För att undvika att detta sker så kan det vara bra att satsa på att skydda den, till exempel med ett iPhone 11 skal. Det finns även mobilskal för andra modeller av iPhones samt så klart även för andra märken.

Ett mobilskal är något du sätter fast på baksidan av din telefon. Den kommer då att ge skydd till mobilens baksida samt kanterna på telefonen.

Komplettera med ett skärmskydd

Om du väljer att använda dig av ett mobilskal, så kan det vara bra att även satsa på ett skärmskydd. Detta är något du sätter på din telefons skärm. Just skärmen är ju ömtålig och den kan lätt repas eller få sprickor i sig om du tappar den. Men har du på ett skärmskydd så kan detta motverkas på ett bra sätt. Det bästa skyddet för skärmen är det som är i härdat glas. Det i plast tål inte lika mycket.

Ett mobilfodral är bra det med

Ett annat sätt att skydda hela din telefon är att välja ett mobilfodral istället. Då skyddas både framsida, baksida och kanter. Ett populärt val är de så kallade plånboksfodralen. Dessa är bra eftersom du då kan ha med dig sedlar, kort och annat som du kan behöva.

Snygga mobilskal och mobilfodral

Oavsett om du ska köpa dig ett iPhone 11 skal eller ett mobilfodral så kan du hitta ett brett utbud av dessa hos Bjornberry. Deras skal och fodral kommer i en mängd utföranden och i olika färger och material. Det så att du kan hitta ett som passar dig.