Alla bokintreserade seniorer i hela Sverige är varmt välkomna att ansluta sig kostnadsfritt till Seniorporten och vara med i Bokcirkeln som träffas första onsdagen i månaden online.

Om Shuggie Bain
Året är 1981 och industristaden Glasgow är nere för räkning. Under Thatchers järnhårda styre måste man kämpa för att överleva. Glamorösa Agnes Bain har alltid haft större drömmar än så, men när hennes man lämnar familjen faller allt samman och det kommer an på barnen att fånga henne. Shuggie Bain, minstingen, är den som håller ut längst. Men Shuggie drömmer sig också bort, från gruvområdet och från den hånfulla omgivning som aldrig låter honom glömma att han är annorlunda.

Douglas Stuarts debutroman SHUGGIE BAIN är en berättelse om klass och kärlek. Den har fått ett storartat mottagande och jämförts med såväl Frank McCourt, Hanya Yanagihara och Éduoard Louis som James Joyce. "En debut som känns som ett mästerverk", skrev Washington Post.

Föranmälan, kostnadsfritt deltagande, på länken här >>

Vi ses onsdag den 2 november på https://meet.jit.si/senior-tv
Varmt välkomna!

 

PS. Är du ännu inte medlem i Seniorporten? Varmt välkommen till Seniorporten, Sveriges forum och mötesplats för seniorer och pensionärer. Den sociala träffpunkt för alla - online och i verkliga möten!
Registrera dig för gratis medlemskap här https://seniorporten.se/bli-medlem

Om Seniorporten
SeniorPorten är Sveriges forum och mötesplats för seniorer, pensionärer och dig som är 60+. En samlingsplats som bygger på att hitta vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund.
SeniorPorten är ett webbcommunity och mötesplats för män, kvinnor och par som är 60 år eller äldre. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitta vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund. Här finner man intressen för alla: Möten, träffar, föreläsningar och lunchträffar, Hälsa, Resor, Mat & Dryck och mycket mer.
För mer information se https://seniorporten.se/