Marie-Louise Göthlin, som leder Ljusbubblan, utvidgade sitt engagemang genom att öppna Relief-Uppsala 2016 och senare, i maj 2020, även etablera sig på Norrmalm i Stockholm. Två år senare flyttades denna verksamhet till Kungsholmen, vilket markerade ytterligare ett steg i företagets utveckling.

Fokus för Ljusbubblan och dess systerföretag ligger främst på att erbjuda hjälp med nikotinavvänjning, men man adresserar även stresshantering och minskat sötsug. Huvudkontoret, under ledning av Oskar Lundblad, är beläget i Göteborg och fungerar som hjärtat i verksamhetens administrativa och strategiska arbete.

– Behandlingsmetoden som används är en innovativ kombination av lågenergilaser och principer från traditionell kinesisk medicin, berättar Marie-Louise. Metoden är ett mycket effektivt verktyg för att lindra de fysiska symtomen av abstinens, vilket gör det möjligt för många klienter att uppleva betydande förbättringar redan efter en behandling. I vissa fall kan dock en uppföljande behandling dagen efter vara nödvändig för optimal effekt, något som ingår i det initiala priset.

Dessutom erbjuds klienterna en kostnadsfri återbesökstjänst inom ett år, för att säkerställa långsiktig framgång och stöd.
– Det är viktigt att notera att klienter uppmanas att avstå från sötsaker de första två veckorna efter nikotinavvänjningen för att undvika att trigga abstinensen. Det rekommenderas även att öka sitt vattenintag under denna inledande period för att stödja kroppens återhämtningsprocess, hälsar Marie-Louise.

Genom sin unika behandlingsmetod och sitt engagemang för klienternas välbefinnande, bidrar Ljusbubblan och Relief-kedjan till att skapa hälsosammare livsstilar och understödja individers strävan efter ett nikotinfritt liv.

För mer information se https://ljusbubblan.se


Artikeln publicerad i samarbete med https://halsasverige.se