Oavsett varför du behöver en ny taklucka, så kan du hitta rätt modell hos Camping Comfort A/S. I stort sett alla husvagnar så sitter det en lucka i taket. Den finns där för att det dels ska släppas in en del ljus, dels för att det ska gå att få in frisk luft i husvagnen.

Ibland kommer det dock ett tillfälle då du måste byta ut den du har. Även om de är mycket tåliga, så kan de slitas ut, eller börja läcka. Eller att du som sagt råkar slita av den under färd. Idag finns det ganska många modeller av takluckor att välja på. Det finns de som har så kallad tvångsventilation. En sådan lucka ger bra cirkulation, även om den är stängd.

Du kan välja att ha en taklucka som är öppningsbar eller fast. Den kan även vara skjutbar. Sedan finns det även smarta tillbehör som myggnät, rullgardin och annat att köpa till.

Hitta rätt taklucka för din husvagn

De allra flesta takluckor idag har samma storlek. De brukar vara 40x40. Men så finns det även större, som 50x50. Du bör mäta noga, så att du inte tar fel storlek! Sedan är det viktigt att du har rätt lim och silikon då du ska montera upp den. Det så att den sitter som den ska samt håller tätt. Tänk även på att taktjockleken spelar roll. De flesta husvagnars tak är 25-42 mm. Men kolla, så att du inte har ett tjockare tak än det. För då måste du ha en annan variant av taklucka. Det så att den passar in rätt i taket.