En askkopp löser problemet med cigarettfimpar exempelvis utanför din verksamhets ingång eller vid en restaurangs uteservering. En ren och fräsch miljö är lockande både för kunder och gäster. Vi berättar mer om olika askkoppar för utomhusbruk.

Fyra olika modeller

Sätter du upp en askkopp utomhus, så att dina gäster kan slänga sina cigarettstumpar, sparar du inte bara på rengöring framför din verksamhet, men du medverkar också till att beskydda miljön. Tvärtemot vad många kanske tror, så tar cigarettfimpar många år att brytas ned av naturen. Med detta i åtanke, så har du ytterligare en anledning till att köpa en askkopp utanför din verksamhet. Vi berättar här om fyra olika varianter. En vägghängd askkopp är praktisk om ni är platsbegränsade. De lämpar sig på ett fint och diskret sätt, och passar snyggt ut i varierande miljön. Cigarettavfallet samlas i en inbyggd avfallsbehållare som enkelt tas ut när askkoppen ska tömmas. Askkopp med lock innebär en självsläckande askkopp.

Det kan vara en bra idé att ha en brandsäker askkopp utomhus, designat till att släcka eld. Den har en inbyggd papperskorg och en självsläckande apparat som förhindrar tända cigaretter från att starta eld. Det finns också ett stort utbud av fristående askkoppar för utomhusbruk. Gemensamt för dem är den höga kvaliteten och den enkla, stilrena looken som passar in i vilken miljö som helst. Välj till exempel en fristående cirkulär askkopp med lock i borstat rostfritt stål med pulverlackerad stålbotten och förborrade monteringshål som säkerställer att askkoppen skruvas rätt och sitter stadigt och säkert. Askkoppen har säkerhetsstängning som förhindrar missbruk. Avslutningsvis kan nämnas att det naturligtvis finns kombinerad askkopp och papperskorg.