Gefle Tennisklubb fylls med energi, inspiration och 810 företagsamma ungdomar! I år slår vi rekord i antal utställande UF-företag. 250 UF-företag ställer ut och säljer sina produkter under denna fullspäckade dag som man bara inte får missa!

Under dagen pågår flera tävlingar för UF-företagen och vinnarna får representera Team Gävleborg på SM i Ung Företagsamhet 16-17 maj på Älvsjömässan i Stockholm.

Som besökare kommer du få ta del av innovationer, kreativa lösningar och mångfald. I år är första året vi har elever från Språkintroduktionsprogrammet som driver UF-företag. Ta chansen att prata med UF-företagarna och ta del av deras resor. Sen hoppas vi såklart att du tar med stora plånboken för det finns väldigt mycket kul att shoppa!

Varför inte passa på att ta en lunch där? UF-företagen erbjuder allt ifrån goda wraps till soppor och smaker från arabiska köket.
Så ta chansen och besök Gefle Tennisklubb 15 mars kl. 12:00-18:00, det är fri éntre!

Ta del av kreativitet, inspiration och entreprenörskap hos Gävleborgs framtid. Varmt välkommen på en mässa du sent kommer att glömma!

Ung Företagsamhet Gävleborg