Hur trivs ni i Hemsta?
– Jättebra, vi har verkligen bott in oss nu. Läget är perfekt med bra bussförbindelser och nära anslutning till E4 och E16. Våra kunder säger ofta att de uppskattar hur lätt det är att parkera här. Om vi har utbildningar med gäster som reser från till exempel Stockholm, håller vi alltid till i Hemsta.

Hur fungerar Fastpartner som hyresvärd?
– Vår verksamhet är öppen mellan 05.00 och 24.00 varje dag och då är det viktigt att veta vem man ska kontakta om något händer. När vi fick sms om en brand i närheten blev jag orolig över ventilationen. Men Fastpartner kunde direkt ge lugnande besked om att allt går på automatik. Vi har ett mycket bra samarbete och en positiv relation.

Om Hemsta företagspark
Hemsta företagspark har ett gynnsamt läge. Det är lika nära till Gävles centrala delar som till E4 och E16:s södra infarter.
Lokaler med stora möjligheter till anpassning för alla sorters verksamheter är en annan framgångsfaktor. 
Flera av våra hyresgäster tar idag emot studiebesök i sina aktivitetsbaserade, funktionella och moderna kontorsmiljöer. Gävles kommunala bostadsbolag Gavlegårdarna har tillsammans med oss skapat ett inspirerande aktivitetsbaserat kontor – perfekt anpassat efter deras verksamhet och behov. 
Dome Adrenaline Zone har förvandlat en industrilokal till Nordens största anläggning för extremsport, och lockar nu människor från hela världen till Hemsta
Några av våra hyresgäster är Gavlegårdarna, Actic, Setra Trävaror, Dome Adrenaline Zone och Samhall.