Stig Wahlbäck, ordförande i VND, hälsade alla välkomna. Torbjörn Edlund valdes till ordförande för årsmötet, som genomfördes med omval av tre av ledamöterna. Stig Wahlbäck omvaldes som ordförande i styrelsen. Övriga styrelsemedlemmar: Ola Andénius, Mary Hägglund, Thomas Löfvénius, Carl-Bertil Rydbäck, Daniel Ackerot och Ann-Marie Hallqvist. Styrelsen konstitutionerar sig senare och utser inom sig vice ordförande, sekreterare och kassör.
Villaägarna har nyligen tecknat avtal med Mäklarhuset, vilket innebär förmånliga villkor för medlemmar som ska sälja eller byta bostad. Mikael K. Andersson och Benjamin Ramirez Givell berättade om att Mäklarhuset erbjuder ”all-inclusive” mäklartjänster, som innebär fast arvode inklusive bland annat skriftlig värdering, energideklaration, radonmätning, skatteberäkning med mera och självklart ett rejält marknadsföringspaket. De närvarande verkade gilla det nya avtalet!
Trädgårdsarkitekt Gunilla Welin Brook gav inspiration inför den kommande odlingssäsongen, till exempel vilka växter som lämpar sig bäst beroende på om tomten är solbelyst helt eller delvis. Gunilla erbjuder också hjälp med utformningen av trädgården med förslag på vilka växter som passar bäst på tomten. Helst bör man välja hållbara växter och att vara konsekvent i stället för att köpa någon planta då och då, vilket kan resultera i en ”pyttipanna” av olika plantor i stället för att skapa en enhetlig flora.
Gästerna bjöds också på goda smörgåstårtor och kaffe eller te samt lotterier med ett dignande prisbord. Som avslutning fick de som inte vunnit något på sina lotter också ta för sig av de priser som var kvar så att alla fick något att ta med sig hem! En lyckad kväll!