– Vi har jobbat med glasfiberpooler i flera år och det har varit roliga projekt, så vi har egentligen inte haft tid med våra spabad, säger Bosse Karlsson. Men efterfrågan på spabad ökar rejält så nu har vi ställt i ordning Gävles största utställning av spabad!
Spa o Bad erbjuder också totalentreprenad för att iordningsställa området för baden, för både glasfiberpooler och spabad.
– Vi har ju handelsträdgården sedan gammalt så vi har kompetens för att göra en fin anläggning för våra kunder, säger Johan Karlsson. Men vi har också kunder som sköter anläggningsarbetet själva och som då köper enbart glasfiberpool eller spabad med tillbehör av oss.
Spa o Bad Sverige importerar både glasfiberpooler och spabad, men med egna specifikationer som anpassats efter Nordiska förhållanden med bland annat tjockare isolering, isolerade rör etc. för att klara svenska vintrar och hålla nere energikostnaderna.
– Våra spabad heter därför Alpin, säger Bosse Karlsson. De finns i 29 olika modeller, från det allra minsta med fyra sittplatser till det allra största, som är 11,7 meter långt och har spabad i ena änden och en 1,6 meter djup avdelning för simträning i den andra.
Simspabadet har pumpar som skapar en vattenström som gör att man kan simma. Man kan reglera hastigheten på vattnet för att passa den egna simförmågan. Alla funktioner på Alpin spabad kan också styras trådlös.
– Vi tror att intresset för spabad kommer att öka ännu mer eftersom det är så otroligt avkopplande skönt, rena terapin, säger Johan Karlsson. Våra spabad håller hög standard med hjärtat, pumpar och elektronik, tillverkade i USA.

Boka ett gratis möte med en poolexpert:
https://spaobad.com/boka-mote/

Mer information om Spa o Bad
https://spaobad.com/

Läs mer om våra produkter:
Pooler
Pooltak
Pooltillbehör

Spabad
Spatak
Spatillbehör

Swimspa