• Era artiklar blir genom att publiceras på SvenskPress.se sökmotoroptimerade (SEO).
• Samma artiklar publiceras beroende hur ni kategoriserar dem automatiskt i ett flertal olika webbtidningar som t.ex Företagsbladet och Gestrike Magasinet, var och en SEO-optimerad enligt ovan.
• Delar ni era artiklar från SvenskPress eller någon av de tidningar som hör till systemet i sociala medier så får ni betydligt större respons än om ni gör egna standardinlägg.
• Genom att ange er webbadress i artiklarna så kommer era sidor att rankas allt högre av Google och andra sökmotorer som finner länkarna på flera ställen på internet.
• Ni har löpande direktrapport på exakt hur många som läst er artikel och genom vilka titlar i tidningssystemet som de har tagit del av er artikel.
• Som medlem i SvenskPress välkomnas ni i utvecklingsarbetet och är alltid välkomna med förslag och önskemål på förbättringar av tjänsten och tidningssystemet.
• Ni får publicera i princip obegränsat med artiklar kostnadsfritt.

Detta ingår i ert medlemsskap i effect plus+. Tjänsten kostar annars 1500:-/år exkl. moms.

Ni behöver alltså inte registrera er på länken här https://svenskpress.se/users/register
utan kan använda era ordinarire inloggningsuppgifter på effectmagasinet.se när nu ert PR-arbete tar sig snabbt till nya dimensioner.

Logga in direkt på https://svenskpress.se så kan ni skapa både Artiklar och Evenemang där.
Erbjudanden och Videos publicerar ni som vanligt på "Mina sidor" på http://www.effectmagasinet.se med samma inloggningsuppgifter.

Är ni osäker på användare/administratör och lösenord så kontaktar ni mig så hjälper jag till att lösa detta.

Återkoppla gärna till mig personligen om ni har några funderingar om detta eller vill ha ett par tips för att få ännu större genomslag för er marknadskommunikation.

Enkla skrivregler är dock att INTE använda enbart VERSALER, inga utropstecken i rubriker samt att det "måste" vara en bra bild med i .jpg format. Inga reklamflyers med priser etc. går att ladda upp som PDF. Tänk även på att ha med er varksamhetsbeskrivning, kontaktuppgifter samt webbadress med längst ned i alla sammanhang som ni publicerar.

Lycka till och kör hårt - utom i trafiken!

Joe Formgren
070-679 79 00
Gestrike Media AB
http://www.svenskpress.se

PS. Vi kan förstås även hjälpa till med att publicera era nyheter via Sveriges nya presstjänst http://www.presstjanst.se från 995:-/månad.
Som medlem i SvenskPress kan ni dessutom kan ni starta ett eget Nyhetsbrev eller även en egen Nättidning på SvenskPress.se för endast 1500:- per år.