Vid sin sida har han musikaliska Maria Doverud som medverkat i de tidigare showerna samt att showartisten Hanna Jämtsäter som samarbetat med dem tidigare som nu gör en efterlängtad comeback.
– Det skall verkligen bli kanonkul att få vara med igen, berättar Hanna. Min plats var dock långt ifrån självklar då det var mer än 100 stycken som sökte.

Ett par nummer från tidigare shower kommer att vara med på begäran men i övrigt blir det helt nytt material. Nytt förresten, här handlar det om klassiker och kultlåtar på både svenska och engelska från 60-talet och framåt.
– Vi kommer att bjuda på en helt ny show, berättar Henrik som inte sticker under stol med att ambitionen är hög och att de repeterat hårt för att försöka överträffa de tidigare succéshowerna. Vi vill leverera en härlig och oförglömlig kombination av glädje, komik och nostalgi.

– Vi har utmanat oss själva ännu mer än tidigare, berättar Maria. Bland annat att sjunga på språk vi inte kan så visst har det blivit en hel del skratt under repetitionerna. Man kan lugnt säga att vi har aldrig en tråkig dag på jobbet och det tror jag kommer att märkas för publiken.

Showen kommer att spelas torsdag, fredag och lördagar under hösten för att sedan trappa upp till fem shower i veckan när julborden drar igång i november.

Efter föreställningarna öppnar Hits for You dörrarna för allmänheten och det bjuds då på nostalgidisco och karaoke i lokalerna på Nygatan 18 i centrala Gävle.

För mer information se: http://www.hitsforyou.se
http://www.facebook.com/hitsforyou

Bildtexter:
Artisterna Hanna Jämtsäter, Henrik Sundström och Maria Doverud laddar för nya showen ”Emotions” på Hits For You i Gävle.