- Utmattningssyndrom innebär bl a sömnbesvär, oro, irritation, trötthet, koncentrationssvårigheter, minnesstörningar och öronsus. Det finns olika vägar att gå och kommer man till mig får man, förutom akupunktur, även rådgivning kring lämplig motion, anpassad träning samt avslappningsövningar, berättar Lotta

Orsaken till problemen ligger i att stressen varvar upp kroppen. Kroppens hormonsystem börjar gå på högvarv och det blir en hormonell kedjereaktion. Kroppen försätts i en alarmsituation som ger de nämnda symtomen. Får det hålla på lång tid kan det leda till förändringar i kroppen, som är svåra och tidskrävande att återställa.

- Jag kommer också att behandla tinnitus-problem. Där får man jobba brett, då det är många faktorer som kan påverka örat. Nackleder, käkleder, musklerna i dessa områden och även käkens läge påverkar. Ofta har man varit till tandläkaren och fått hjälp med tänderna, men sedan kan det ändå kvarstå problem, och då finns andra behandlingar att prova, bl.a. laser.

Lotta fortsätter också att ta emot patienter med rygg-, led-, och muskelbesvär. Du kan läsa mer om verksamheten på hemsidan, http://www.lottalundborg.se.

Välkommen till en liten men välutrustad mottagning!