– Det blir inspirerande föreläsningar och flera av våra samarbetspartners som ställer upp med rådgivning, säger Ann-Christin Käll, verksamhetsansvarig på Nyföretagarcentrum. Det blir också tillfälle att träffa likasinnade för att bygga nätverk.
Gävle kommun, Arbetsförmedlingen, Companion Drivhuset, PWC Grant Thornton, Swedbank, Nordea, Dina försäkringar, Unionen och Norrlandsfonden ställer upp med rådgivare som ger tips inför starten av det nya företaget.
– Klockan 9 blir det ett intressant seminarium om digitalisering och vilka möjligheter det ger oss nu och i framtiden, säger Ann-Christin Käll. Det är digitaliserings- och framtidsekonomen Anna Felländer från Swedbank som håller seminariet.
Klockan 10 blir det information från Skattekontoret om hur skattereglerna fungerar för företag och vad man behöver göra när man startar nytt företag.
– Det är viktigt för alla som drömmer om ett eget företag att komma till Kontaktmässan för att få värdefull information och inspiration för att kunna komma igång, säger Ann-Christin Käll.
Mässan startar klockan 9 och håller på till klockan 12 och det är fri entré.

Mer info
Hemsidan: http://www.nyforetagarcentrum.se/gastrikland/
Facebook: https://www.facebook.com/events/1674734739519978/