Den 6 oktober var besökare från verksamheten 60+, Ansans, Hedvigs trädgård, Raoul och Hotell Ramudden på plats i Templets stora lokal Riddarsalen. De tog sig till platsen för att lära sig mer om hur de administrerar deras hemsidor via Sveriges smartaste CSM, publiceringsverktyget för hemsidor.

På plats var Joe Formgren och Emanuel Golabiewski från Precis som höll i utbildningen. De gick igenom hur deltagarna skapar snygga hemsidor enligt deras egna grafiska stil samt hur de enkelt själva kan möblera om och ändra text/bild på deras hemsidor. Utöver detta gick de igenom hur deltagarna skapar nya sidor, nyheter och hur de kan dela sin information i sociala medier med hjälp av publiceringsverktyget Yodo. Under utbildningen stod tre sorters kakor uppdukat tillsammans med kaffe och te som alla deltagare bjöds på.

- Det var väldigt roligt och givande att hålla i en utbildning för så många personer, berättar Emanuel som var en av de som höll i utbildningen. Det kändes som deltagarna kände sig nöjda, vilket gör mig nöjd!

En del deltagare hade med sig egna datorer och efter genomgångens slut stannade de kvar för att själva testa publiceringsverktyget för deras hemsidor. Joe och Emanuel från Precis var med och såg till att de som stannade kvar hade dem till hjälp när frågor uppstod.