Sortimentet i Balansbutiken består av rena produkter, utan onödiga tillsatser, oprocessat, hållbart och även helst ekologiskt. ”Det vi äter påverkar oss, så varför inte använda sig av ekologiska kryddor och rent salt från naturen, som förutom att de smakar bättre även gör nytta i kroppen, genom dess läkande och positiva egenskaper.
Allt i livet handlar om att hitta en bra balans. Balans mellan arbete, fritid och vila, i det vi äter, dricker och hur vi möter/bemöter oss själva samt människor i vår omgivning” säger Annelie.

AuraTransformation™ är den behandling som är mest efterfrågad hos Annelie. Det är en kraftfull energibehandling som förutom att den enbart görs vid ett tillfälle, är permanent och ger klienten redskap att enklare ta hand om sig själv, behålla sin energi och sin egen kraft.
”Om jag inte hade gjort min AT, hade jag fortfarande varit sjuk. Sjukvården hade dömt ut mig, jag skulle ställa in mig på att aldrig klara av att arbeta igen, säger Annelie. AuraTransformationen gjorde mig inte frisk, men den gav mig kraft att själv orka läka, veta vad jag behövde för att må bättre och det kraftigare energiskyddet omkring mig gjorde att jag inte längre tappade orken direkt. Det kändes som att min ”punka” hade lagats. Man kan säga att kroppen började lagra energi, bygga upp egen kraft igen, vilket gjorde mig piggare och friskare.”

Annelie som varit egen företagare en stor del av livet, tidigare som frisör, bestämde sig för att åter jobba i egen regi. Nu med det som hjälpt henne att läka både fysiskt och psykiskt efter kris och sjukdom i familjen. Tuffa år, som ledde till hennes sjukdomsbild. Hon ser de kritiska och kaotiska åren som en läroperiod, och allt hon har lärt sig använder hon idag sig av för att hjälpa andra att ta hand om sig själva, hitta balansen i sina liv och på så sätt må bättre.

Balansbutiken har öppet:
Måndag, Onsdag & Fredag 13 - 17

Mer kan du läsa på:
http://www.universellbalans.se
http://www.balansbutiken.se