Jörgen Tranberg är en erkänd föreläsare och utbildare i USA och Europa. Han har en Naturopathic Doctor (N.D.) examen från USA och har varit verksam som komplementärmedicinsk terapeut i 30 år. I början av 90-talet vidareutbildade han sig i USA. Han har även fördjupat sig i den buddhistiska läran och i de kvantfysiska lagarna. Sedan 2000 är han verksam i Sverige med mottagning och utbildningsinstitut.

I Föreläsningsserien Universal Heart samskapar han med oss alla.
Hela projektet med Universal Heart handlar bland annat om att se helheten med "hela" människan och relationen med miljöer som gynnar oss. Livet är mycket mer än det vi vanligen erfar fysiskt, vi är alla sammankopplande genom olika nätverk.

Livets uppkomst på vårt jordklot för 3-4 miljarder år sedan startade med encelliga organismer. Allt eftersom tiden gick utvecklades allt fler arter – till dagens mångfald av växter, insekter och djur. På toppen av utvecklingspyramiden står nu människan, som genom sin unika tankeförmåga och skaparkraft har nått en punkt där de tekniska resurserna är så omfattande, att vi på ett ögonblick kan ödelägga möjligheten för fortsatt liv på planeten jorden.

De senaste två tusen åren har olika maktcentra, bl.a. religionen och därefter vetenskapen, dominerat utvecklingen på olika sätt. Dagens teknik- och informationssamhälle ger emellertid helt nya möjligheter för varje individ att inhämta kunskap, gammal såväl som ny. Det kan vara avgörande, för med rätt kunskap och en vilja att samarbeta och dela med sig på ett globalt plan, har människosläktet nu en unik möjlighet att skapa en planet i balans och harmoni med allt levande.

Universal Hearts syfte är att ge omfattande information, insikt och kunskap, för att inspirera och väcka en vilja till att förändra – och för att ge verktyg till förändring. Allt måste börja med medvetenhet oavsett bakgrund och sammanhang, och det första steget är tillgång till information.

Genom föreläsningsserien Universal Heart vill Jörgen Tranberg, i samarbete med gästföreläsare och artister, göra forskningsrön, filosofi och samlade kunskaper och erfarenheter tillgängliga för en bred publik, på ett sätt som berör och leder till bestående insikt och positiv förändring för varje enskild deltagare och – i förlängningen – för mänskligheten i stort.

"Jag är redo att förmedla allt jag vet. Är du redo att lyssna? Det är allt som behövs..," säger Jörgen Tranberg.

I ett samarbete med Söders Källa har vi lyckats bjuda Jörgen till Gävle:
Vill du veta mer eller delta:
http://www.gestrikemagasinet.se/events/view/allt-har-ett-medvetande